Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
159 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Påskbroderier

Gör ditt eget påskpynt och brodera något fint till påsk! Att brodera egna påskdekorationer är ett roligt påskpyssel för både barn och vuxna!


Stort utbud av påskbroderier

Ateljé Margaretha har såklart alla sorters broderier du kan tänkas brodera till påsken! Hos oss finner du fina påsklöpare och påskdukar, påsktavlor och påskvepor, påskkuddar, äggvärmare och flaskförkläden med påskmotiv. Ja alla möjliga dekorationer att brodera till påsken!

Påskmotiv i våra broderier

Brodera fina påskmotiv såsom kycklingar, hönor och färgglada tuppar, påskägg och söta påskharar, påskliljor och andra vackra påskblommor. Vilket motiv vill du påskpynta ditt hem med? Hos Ateljé Margaretha finns alla möjliga fina påskmotiv!

Ge bort ett påskbroderi

Letar du efter den perfekta påskpresenten? Varför inte ge bort ett påskbroderi från Ateljé Margaretha? Ett broderi är en personlig och mycket fin present tycker vi! Vi har bland annat otroligt söta påskkort att brodera med korsstygn, som är jättefina att ge bort i påskpresent. Kanske kan du brodera ett flaskförkläde med påskmotiv att hänga över en flaska och ge bort i present.


Brodera en påskduk eller löpare till påskbuffén

Duka upp med en vackert broderad påskduk eller löpare i påsk! Det kommer garanterat lyfta påskbuffén. Eller varför inte ge bort en broderad påskduk till någon du håller kär som en fin och personlig present. Hos oss finns många vackra och populära påskdukar att brodera med fina motiv till påsken, från kända varumärken såsom Permin och Svarta Fåret. En vacker påskduk till påsken kan aldrig bli fel tycker vi!

Rea påskbroderier

Letar du efter billiga påskbroderier? Kolla då in vår reaavdelning där vi ofta har fina, kvalitativa påskbroderier till nedsatta priser!