Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Så gör du för att returnera

Hos oss är det enkelt att returnera sina varor. För att underlätta returprocessen, förklarar vi steg för steg hur man skall gå till väga för att göra en retur. Så här gör du:

Så här gör du:

1. Fyll i retursedeln som följer med din beställning, som du finner på baksidan av din faktura/följesedel. Ange antal och returkod för varan du returnerar under rubriken Retursedel. Du hittar alla returkoder på din faktura/följesedel och på denna webbsida. 

2. Riv av retursedeln och lägg den tillsammans med varorna du vill returnera i paketet. Paketera varan och retursedeln väl, gärna i originalförpackningen. Tänk på att försluta försändelsen ordentligt så att den inte öppnas under transport.

 

 

 

3. Tag av klisteretiketten som finns uppe till höger, förbetald retur med vår adress. Tänk på att klistra etiketten över den gamla adressetiketten när du använder originalförpackningen som returemballage.

 

För fullständiga villkor, läs under våra köpvillkor »

4. Lämna paketet till närmsta utlämningsställe eller i vanlig brevlåda om det är skickad med brevpost.