Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy

Om oss

Ateljé Margaretha är med sitt breda broderisortiment Nordens ledande distanshandelsföretag för dig som handarbetar. Sortimentet består av tusentals broderier, garn, ramar, synhjälpmedel, tillbehör och mycket mer. Vi erbjuder alltid broderier till högsta kvalitet.

Ateljé Margaretha grundades 1959. Mellan åren 1992-2004 har Ateljé Margaretha etablerat sig i samtliga skandinaviska länder plus Finland, Tyskland och Österrike.

Koncernen har sitt säte i Borås samt kontor i Norge och Danmark. Ateljé Margaretha har även ett systerbolag, Knittingroom, som är ett av Nordens ledande distanshandelsföretag inom stickat och virkat.

Sedan starten har Ateljé Margaretha vuxit och blivit ett starkt varumärke inom broderi och handarbete, både via e-handel samt kataloger som skickas ut ett flertal gånger per år. Ateljé Margaretha bedriver även Nordens största handarbetsklubb, Club Margaretha som startade 1989.

Ateljé Margaretha är en trygg sajt. Vi är certifierad av Trygg e-handel vilket innebär att vi har säkra rutiner för hantering av personuppgifter samt använder säkra betalningslösningar - allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Ateljé Margaretha har även en fysisk butik i centrala Borås. Mer information hittar du här.

Adress:
Ateljé Margaretha
Box 923
501 10 Borås
Tel. 033-16 99 50

E-post: kundtjanst@margaretha.se

Koncernens moderföretag är Ateljé Margaretha AB, med organisationsnummer 556669-2082. Koncernen bedriver sin verksamhet inom detalj- och distanshandel.

De företag som ingår i koncernen är:
Åshild Manufaktur AS, org.nr.: 946447412
AMA Group i Padborg ApS, org.nr.: 19265846