Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
1205 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Pyssel och DIY

Vi erbjuder ett brett sortiment inom pyssel och DIY som låter dig skapa fantastiska konstverk och handgjorda skatter. Oavsett om du är en erfaren konstnär eller bara letar efter ett roligt sätt att koppla av, har vi något för dig. Utforska våra kategorier i Hobbyhörnan och hitta ditt nästa pyssel- eller DIY-projekt.

Diamond Painting - Skapa glittrande mästerverk

Upptäck magin med diamond painting, en av de mest populära DIY-trenderna just nu. Följ enkla mönster och fäst små glittrande diamanter på ett klisterpapper för att skapa fantastiska konstverk som sprakar i ljuset.

Punch Needle - skapa texturerade konstverk

Punch needle är konsten att skapa vackra texturerade tavlor och dekorationer genom att använda en speciell nål och tråd. Utforska den avslappnande och terapeutiska världen av punch needle och skapa unika konstverk som imponerar.

Makramé - skapa bohemiska skatter

Makramé är konsten att knyta och fläta rep för att skapa vackra väggdekorationer, hängande planthållare och mer. Utforska denna trendiga teknik och ge ditt hem en bohemisk touch.

Paint by Numbers - måla utan konstnärlig erfarenhet

För de som vill prova på målning utan att ha tidigare erfarenhet är paint by numbers det perfekta valet. Målning efter nummer är en rolig och enkel metod för att skapa konstverk med fantastiska resultat.

Pysselset - skapa sgna smycken och tillbehör

Skapa personliga smycken och tillbehör med vårt utbud av pysselset. Välj bland olika pärlor, trådar och verktyg för att göra unika smycken som passar din stil perfekt.

Pärlbroderi - skapa delikata broderier

Pärlbroderi är en elegant konstform som kombinerar broderi med pärlor för att skapa delikata och detaljerade broderier. Ge dina textila projekt en lyxig touch med pärlbroderi.

Oavsett vilken kategori som lockar dig mest, är vårt mål att förse dig med högkvalitativa material och enkel att följa instruktioner så att du kan njuta av varje steg på din kreativa resa. Ta dig tid att utforska vårt sortiment och börja skapa idag!