Varukorg

VANLIGA FRÅGOR 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjligheten att betala i egen takt i upp till 36 månader.

   Svensk Digital handel         

DIBS - Payments made easy
175 artiklar
Sortera efter:
Visa fler

Pussel 

Hitta ditt nästa pussel hos Ateljé Margaretha. Pussel kan vara mycket varierande i svårhetsgrad och utseende men vi tror vi har något som passar dig! Vi har ett stort utbud av pussel i alla möjliga nivåer – allt från nybörjaren till experten. Börja med ett enklare pussel och utmana dig själv genom att öka svårighetsgrad när du har klarat ditt pussel. Med ett pussel kan du utmana dina vänner för att se vem som klarar det på snabbast tid. Eller om föredrar att lösa pusslet medan du myser i soffan tillsammans med familjen. Det finns många olika storlekar på pusselbitarna så välj ett som kommer att passa dig bäst. Självklart har vi pussel till barnen också så att de kan visa upp sina fina pussel när de är färdiga. 
Det kan vara lätt att tappa bort pusselbitar så köp en pusselmatta samtidigt så kan du enkelt lyfta bort pusslet efter dig när du är färdig.


Pussel för både barn och vuxna

Hos Ateljé Margaretha finner du ett stort utbud av olika pussel som passar alla olika åldrar och i mängder av svårhetsgrader. 1000 bitar, 1500, 2000 eller 6000 bitar vilket lyckas du klara av? Vi har flera välkända varumärken som Heye, Cheatwell, Kärnan, Piatnik, 1Conzept, Helvetiq och Cobblehill.


Träna hjärnan med pussel 

Visste du att pussel är rena hjärngympan? Enligt undersökningar så tränar du din hjärna att använda din intelligens och det har en avslappnade funktion om du har haft en stressig dag på jobbet. Det kan även vara socialt och roligt att klura ut pusslet tillsammans med familjen eller kanske vännerna en fredagskväll. Utmana dig själv att bli bättre och mer snabbtänkt.


Handla pussel på online

Att handla pussel på nätet är väldigt enkelt och smidigt. Hela vårt sortiment finns lätt att hitta på vår hemsida. 
Vi är en certifierad E-handel som erbjuder en trygg, snabb och billig leverans. Vi har även ett express alternativ så att du får hemleverans inom 24 timmar!
 Så passa på att beställa nu på margaretha.se