Så gör du för att byta eller returnera

Hos oss är det enkelt att skicka tillbaka och byta eller returnera sina varor. För att underlätta returprocessen, förklarar vi steg för steg hur man skall gå till väga för att göra ett byte eller en retur. Så här gör du:

Så här gör du:

Fyll i din retursedel

1. Fyll i retursedeln som följer med din beställning, som du finner på baksidan av din faktura/följesedel. Ange antal och returkod för varan du returnerar under rubriken Retursedel. Vill du byta till en annan vara, fyll i under rubriken Bytesvaror/Nybeställning. Du hittar alla returkoder på din faktura/följesedel och på denna webbsida. 

Riv av retursedeln och lägg med varorna

2. Riv av retursedeln och lägg den tillsammans med varorna du vill returnera i paketet. Paketera varan och retursedeln väl, gärna i originalförpackningen. Tänk på att försluta försändelsen ordentligt så att den inte öppnas under transport.

Klistra på returetiketten

3. Tag av klisteretiketten som finns uppe till höger, förbetald retur med vår adress. Tänk på att klistra etiketten över den gamla adressetiketten när du använder originalförpackningen som returemballage.

Skicka tillbaka paketet

4. Lämna paketet till närmsta utlämningsställe eller i vanlig brevlåda om det är skickad med brevpost.


För fullständiga villkor, läs under våra köpvillkor »

Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Vi hjälper dig mer än gärna med alla dina frågor.  

Kontakta oss »

Returkoder

100 Garanti
101 För liten storlek
102 För stor storlek
103 Missnöjd med ersättning
104 För sen leverans
105 Felexpedition (fått fel vara)
106 Motsvarar ej förväntningar
107 Varan felaktig
108 Transportskada
109 Övrigt, förklara gärna på retursedeln.

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök och din upplevelse på vår webbsida. Genom att fortsätta surfa på sidan accepterar du användandet av dessa och våra villkor. Läs mer om cookies och personuppgifter ».